Våra produkter

Vi har allt för spa-anläggningen! Här kan du se beskrivningar av vad vi jobbar med för produkter, och hur vi jobbar med dem. För närmare och utförligare beskrivning av våra produkter kan du fylla i formuläret här på sidan så skickar vi en katalog till dig, som är helt gratis. Det går såklart även bra att ringa till oss om du föredrar det.

Kom ihåg att vi jobbar med helhetslösningar – därför beställer vi olika typer av kompletterande inredning inför varje jobb, som inte syns på denna sida.

Britsar och pallar

För att en massage ska vara skön krävs det sköna britsar som passar för behandlingen. Vi har alla sorters britsar – stationära, fällbara, kapslar för kemiska behandlingar och avkopplingsbritsar till exempel. Självklart finns de i många olika utföranden, allt för att passa in med den övriga inredningen. Sedan erbjuder vi såklart pallar för dig som ger behandlingarna, dessa är väldigt ergonomiska och gjorda för att värna om din kropp.

Soffor och bord

Ett spa måste framkalla rätt sinnesstämning direkt när kunden kliver in på anläggningen. Det går ju inte att ställa ut en bänk av trä i väntrummet, utan man måste jobba med att redan där få kunden avslappnad. Därför levererar vi alltid soffor som är komfortabla och ger en avslappnande känsla, men samtidigt är en fröjd för ögat. Vi erbjuder även ett stort sortiment av soffbord, avlastningsbord och arbetsbänkar.

Övrig inredning

Vi jobbar mycket med något som kallas för ”Color therapy Chromaterapi”, enkelt förklarat handlar det om hur man arbetar med bland annat färger för att balansera den själsliga och mentala hälsan. Andra sätt att jobba mot detta är genom belysning, tyger och all övrig inredning du hittar i ett spa. Tekniken sägs ursprungligen komma från den egyptiske Avicenna. Detta är en av de viktigaste delarna av vårt arbete.

Oljor

Alla våra oljor håller allra högsta kvalitet, men till resonabla priser. Något som har varit viktigt för oss ända sedan starten är att jobba med ekologiska produkter – detta för att både värna om miljön, samtidigt som vi garanterar 100 % vegetabiliska och naturliga produkter. För tillfället jobbar vi med det internationella märket ”Waiakea Aroma Oil” som tillverkas på Hawaii.