Ett varmt spa

Vad kan ditt spa behöva, som inte vi kan tillhandahålla? Det gäller både professionella span, och ditt eget hemmaspa. Givetvis så finns det en hel mängd sådana saker; vi kan inte ha ett hur brett sortiment som helst, då vi inte är så stora. Vi siktar då snarare på att ha det grundläggande, och till väldigt hög kvalitet, för att så på sikt utvidga till lite mer perifera tillbehör. Men i väntan på det så tänkte vi passa på att tipsa om ett lite mindre uppenbart tillbehör, som passar nu när det börjar bli riktigt kallt utomhus.

Värme för vintern
Vad kan egentligen vara bättre när man väntar på sin spa-upplevelse än lite riktig brasvärme? En brasa värmer på ett sätt som element aldrig kan, och för den som vill maximera spa-upplevelsen vintertid så är det ett måste. Men vi på Spamatica har helt enkelt inte de resurser som krävs för att ha det i lager. Därför riktar vi blickarna mot Skurups Brasvärmebutik, där man kam köpa en riktig brasugn till ett bra pris – ett perfekt komplement till övriga spa-tillbehör så här under vintern! Dessutom något som kan avnjutas även för den som inte har något spa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *