Stämning del 3: ännu mera väggar

För nästan ett år sedan skrev vi ett litet blogginlägg om att göra väggarna lite roligare med hjälp av tavlor. För att nu fortsätta lite på det temat så tänkte vi skriva lite om att göra väggarna roligare i olika våtutrymmen, som vi ju som spa har en del av. Men vi begränsar oss här inte bara till span, utan det vi skriver gäller i lika hög utsträckning, eller till och med mer, för badrum.

Spegel, spegel på väggen där…
Vi talar då om speglar, någonting som ju är ett krav i badrum för att kunna göra sig ren. Men speglar har också den effekten att de lyser upp, och gör att rummet känns större och luftigare. Men speglar kan vara mer än bara någonting att se sig själv i, eller någonting som lyser upp ett rum. De kan också dölja någonting som kan användas rent praktiskt.

Vad vi talar om är då spegelskåp. Det är någonting som finns i nästan alla badrum, och det finns massor med olika varianter att välja mellan. Men tyvärr så väljer många inte alls, utan använder det spegelskåp som fanns i lägenheten när de flyttade in – oavsett hur det ser ut. Att investera i ett fint spegelskåp är dock någonting som kan ge badrummet ett lyft, och ett extra plus är då om det ger bra möjligheter till förvaring.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *