Vi fortsätter att växa

Vi är väldigt glada över de goda resultat som vi gör eftersom det innebär att vi kan erbjuda ännu mer till er kunder. Tack vare att vi fortsätter att växa och att företaget går bra har vi till exempel kunnat sänka priserna på våra oljor vid inköp av större volymer. Vi har också fått möjlighet att arbeta med fler leverantörer och ta in sådant som vi har märkt att våra kunder har efterfrågat.

Mycket spännande kommer att hända för oss framöver, vilket förstås också betyder mycket positivt för er kunder. Vi ska bland annat nyanställa, utöka vårt sortiment, skapa mer skräddarsydda paketlösningar och vi kommer också att öka aktiekapitalet genom fondemission.

Vill du jobba hos oss?

Har du erfarenhet av spa och tycker om kontakten med andra människor? Vi är nu i behov av en säljare som kan hjälpa oss att nå ut med våra produkter till ännu fler. Vi lägger störst vikt vid ditt engagemang och hur du passar in hos oss. Utbildning är förstås meriterande, men det viktigaste är att du har erfarenhet av spa eller spaprodukter samt att du gillar kundkontakt och är villig att lära dig.

Om du tror att du är den vi söker är du varmt välkommen att lämna in en ansökan till oss där du skriver några rader om vem du är, vad du har gjort tidigare och varför du vill arbeta hos oss. Referenser är alltid ett plus. Du mailar din ansökan till rekrytering@spamatica.se och lämnar också löneanspråk om du har ett sådant.

Det går förstås också bra att ringa oss, men vi ser gärna att du mailar en ansökan ändå då det helt enkelt blir lättare för oss att hålla koll på saker och ting. Du är förstås varmt välkommen att slå oss en signal eller maila om du har några frågor om oss eller om tjänsten.

Hos oss kommer du att bli en del av ett företag som sätter kunderna i fokus. Vi brinner för att hitta de rätta lösningarna för våra kunder och kunna erbjuda dem produkter av hög kvalitet till ett bra pris. Vi brinner förstås också för spa, och det är väldigt viktigt att du också gör det då det är hjärtat i vår verksamhet. För oss handlar det helt enkelt om att tillhandahålla ett komplett utbud av spaprodukter som gör den här världen lite bättre, och det är allt från ergonomiska och bekväma britsar till ekologiska oljor.

Låter det här som något för dig? Tveka då inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att höra från dig! Kanske är det du som kommer att hjälpa oss att ta Spamatica ytterligare ett steg framåt. Det kommer att bli en fantastiskt rolig resa med massor av spännande möjligheter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *