Bygg från grunden

badrumVi har i ett antal år nu kunnat erbjuda våra kunder mängder av olika lösningar när det kommer till spa-anläggningar. Det har varit väldigt roligt att få arbeta med så många seriösa och glada människor som har som främsta intresse att hjälpa andra människor att må lite bättre i sina kroppar. Tack vare att intresset från så många har varit så stort som det har varit så kommer vi att fortsätta köra på lika hårt med vår verksamhet, och dessutom kommer vi att göra så att vi vill erbjuda våra kunder lite extra tjänster och möjligheter.

Det sitter i väggarna – och golvet

En del som kanske glöms bort för många är att det finns ett behov av en välbyggd och anpassad grund som dels har en bra funktion för allt det ett spa behöver ha och som samtidigt ser rent estetiskt tilltalande ut. Det är inte alla gånger lätt att kombinera dessa två element, men det är fortfarande möjligt. I grunden handlar det om att bygga med material som kan stå emot vatten, eller leda det bra. I spaverksamheter handlar det oftast om kakel, ett material som är väldigt bra att använda sig av i våta utrymmen men också ett väldigt vackert material som går att variera på många sätt och vis.

Garanterad kvalité

Vi är inte kända för att erbjuda våra kunder det billigaste, och därmed också det mest ömtåliga. Vi säljer alltid sådant som har hög kvalité och kommer aldrig att tumma på de principerna. Vårt kakel kommer från en återförsäljare som gjort det sin huvuduppgift att specialisera sig på just kakel. Specialisering är grunden till expertis, och finns det några som är experter på kakel så är det verkligen Kakelgallerian. Tack vare dem kan vi nu erbjuda en större del av era spainredningar, där också grunden tas om hand.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *